#

У Борисполі підліток за кермом ВАЗ протаранив паркан (ФОТО)

05.05.2021 16:21
У Борисполі підліток за кермом ВАЗ протаранив паркан (ФОТО)
Фото з місця ДТП

Учора, 4 травня, у місті Бориспіль на вулиці Маяковського підліток, який їхав за кермом автомобіля ВАЗ, в'їхав у паркан та втік

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Faсebook, правоохоронці дізналися про ДТП від 58-річного чоловіка, який розповів, що почув різкий звук двигуна, а після нього звук зіткнення. Вийшовши з двору та обійшовши будинок, чоловік помітив пошкодження паркану. На щастя, він дізнався, що у сусідів є запис автопригоди на відео.

Екіпаж оглядав прилеглу територію у пошуках втікача. Також всі патрульні отримали орієнтування, якщо помітять авто ВАЗ 2101 білого кольору з ознаками дорожньо-транспортної пригоди, то його потрібно зупинити.

Через дві години після дзвінка на лінію 102 патрульні помітили подібне авто на вулиці Київський Шлях.

Інспектори встановили, що за кермом був 17-річний хлопець, який, не маючи посвідчення водія та поліса обов'язково страхування, здійснив наїзд на паркан та втік з місця автопригоди.

Охоронці порядку склали на хлопця протокол за ч. 1 ст. 126 (Керування водієм без відповідних документів з собою), ч. 2 ст. 126 (Керування водієм, який не має права керування таким транспортним засобом), ст. 122-4 (Залишення водієм місця ДТП) та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, що 3 травня у Борисполі патрульні надали домедичну допомогу громадянину, який наніс собі тілесні ушкодження.

Читати "Моя Київщина" у Telegram