#

У Борисполі зросте тариф на тепло (ВІДЕО)

26.11.2020 17:30
У Борисполі зросте тариф на тепло (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У Борисполі підвищаться тарифи на теплозабезпечення через зростання ціни на газ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Киеввласть".

Директор КП "Бориспільтепломережа" Володимир Палінка на черговому засіданні виконкому міськради розповів, що в жовтні відбулося збільшення вартості газу.

Відомо, що виконком Бориспільської міської ради прийняв рішення №562 про встановлення двоставкового тарифу на теплову енергію. Двоставковий тариф складається з умовно-змінної частини та умовно-постійної частини: умовно-змінна частина тарифу складається з витрат на придбання палива і електроенергії, умовно-постійна частина тарифу - витрати на зарплатню, відрахування податків, транспортування газу розподільними мережами, ремонт, обслуговування та інше.

При цьому, згідно з прийнятим рішенням, встановлено граничний рівень умовно-постійної частини двоставкового тарифу для потреб населення на рівні 6,26 грн / кв.м. Тим же рішенням було затверджено умовно-змінна частина тарифу в розмірі 824,68 грн / Гкал (в опалювальний період), умовно-постійна - 95 694,40 грн / Гкал / год на місяць (протягом року), - йдеться у повідомленні.

Також нагадаємо, що в Борисполі дитячий садок "Світлячок" перейшов на чотиригодинний робочий день через захворювання працівників кухні дитячого закладу. Тепер вихованці дитсадка залишилися без обіду.


Читати "Моя Київщина" у Facebook