#

У "Борисполі" почала працювати інспекція з паркування

28.08.2020 18:50
У "Борисполі" почала працювати інспекція з паркування
Фото з місця події

Сьогодні, 28 серпня, в Міжнародному аеропорту "Бориспіль" почала працювати інспекція з паркування, яка є спільною ініціативою ДП МА "Бориспіль" та Гірською сільрадою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Міжнародний аеропорт "Бориспіль"" у Facebook.

Інспектори, як і співробітники Національної поліції, фіксуватимуть порушення правил зупинки, стоянки, паркування у режимі фотозйомки (відеозапису) на території аеропорту.

До їх повноважень входить: розгляд справ про адміністративні правопорушення, передбачені частинами першою, третьою і шостою статті 122, частинами першою, другою та восьмою статті 1521 Кодексу України про адміністративні правопорушення, і накладати адміністративні стягнення.

Наразі інспектори проводять роз’яснювальну роботу з водіями та роздають пам’ятки, які попереджають, що у випадку розташування транспортного засобу з ознаками адміністративного правопорушення, інспекторами будуть накладатись штрафи у відповідності до Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Штрафуватимуть за:

• порушення правил зупинки, стоянки (частини перша, третя та шоста статті 122 КУпАП);

• порушення правил паркування транспортних засобів (частини перша, друга та восьма статті 1521 КУпАП).

Нагадаємо, що 27 серпня, українець пропонував хабар старшому офіцеру відділу прикордонного контролю.




Читати "Моя Київщина" у Facebook