#

У Борисполі попри заборону працює ринок (ФОТО)

24.04.2020 16:40
У Борисполі попри заборону працює ринок (ФОТО)
Фото з місця події

У місті Бориспіль, незважаючи на заборону, працює ринок "Центральний"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Вісті".

Так, 24 квітня більшість торгових точок ринку працювали, а на відсутність покупців продавці не скаржаться. Щоправда, бажаючих скупитися менше, ніж раніше. Торгують усім: батарейками, канцтоварами, нижньою білизною, сонцезахисними окулярами, гаманцями та сумками, саджанцями й продуктами харчування. Продавці дотримуються правил особистого захисту – усі в захисних масках і рукавичках. Покупці теж самозахисту не цураються, проте дистанції в 1,5 метри не дотримуються. Народу на "Центральному" багато.

У свою чергу заступник Бориспільського міського голови Микола Корнійчук сказав, що комісія ТЕБ та НС не приймала рішень про відновлення роботи ринків, тому якщо там хтось торгує, то це відповідальность поліції".

"Працюють лише ті точки, робота яких дозволена, відповідно вимог. Але є продавці, які працюють без дозволів. Коли проходжу рядами — швидко закривають точки, бо знають, що будуть штрафи. Люди потребують грошей, тому йдуть на такі порушення", - зазначив директор ринку "Центральний" Валерій Співак.

Також нагадаємо, що 24 квітня у Борисполі на вулиці Київський Шлях увагу правоохоронців привернув чоловік, який перебігав дорогу та тримав у руках щось масивне.

Читати "Моя Київщина" у Telegram