#

У Борисполі правоохоронці запобігли пограбуванню будинку (ФОТО)

29.01.2021 13:30
У Борисполі правоохоронці запобігли пограбуванню будинку (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 29 січня, вночі у Борисполі патрульні помітили та затримали чоловіка, який проник до чужого подвір'я

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Патрулюючи вулицю Льва Толстого, охоронці порядку помітили підозрілого чоловіка біля одного з дворів. Щойно він побачив патрульних, помітно занервував, щось викинув з рук та намагався втекти.

Інспектори наздогнали та зупинили чоловіка. Під час поверхневого огляду громадянина патрульні виявили у кишені інструменти та будівельні рукавички.

А під час обстеження прилеглої території охоронці порядку знайшли те, що викинув чоловік – лом-цвяходер. Також патрульні виявили, що ворота двору, біля якого ходив чоловік, були відчинені, двері на горище господарської будівлі мали ознаки злому, а поруч із двором – відкритий мотоблок.

Охоронці порядку викликали слідчо-оперативну на місце пригоди, яким і передали 25-річного ймовірного зловмисника. Надалі слідчі встановлюватимуть всі обставини справи.

Нагадаємо, що в аеропорту "Бориспіль" відкрили пункт тестування на COVID-19, де довідку видають на двох мовах – українською та англійською.


Читати "Моя Київщина" у Telegram