#

У Борисполі презентували книгу про історію міста

19.05.2021 19:30
У Борисполі презентували книгу про історію міста
Фото з місця події

Учора, 18 травня, у Бориспільському державному історичному музеї відбулася презентація видання під назвою "Абетка Борисполя: історичні замітки про місто" за редакції та упорядкування Світлани Дідух-Романенко

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку "Виконавчий комітет Бориспільської міської ради" у Facebook.

Зазначається, що книга розрахована на широкий загал читачів і буде цікава всім, хто не байдужий до історії міста. Альта, "Горка", кальмуси, понеділкування, "П’ята агітаційна майстерня», урочища, цегельня Тоцьких. Майже на кожну літеру українського алфавіту можна знайти замітку про місто.

У книзі описані основні історичні етапи, які переживали жителі Борисполя. Також видання познайомить читачів із видатними людей, які народилися чи жили у місті; із традиціями та звичаями бориспільців від найдавніших часів до сьогодення.

Це видання вийшло невеликим накладом, частину якого передали в музей, до бібліотек, у міську раду. Втім, як стало відомо ЦеБориспіль, усі, кому цікаво мати у домашній бібліотеці примірник "Абетки Борисполя", можуть її замовити в упорядниці – Світлани Дідух-Романенко.

Також нагадаємо, що у Борисполі цього року свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти отримають 526 випускників.

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні

Читати "Моя Київщина" у Facebook