#

У "Борисполі" прикордонники виявили двох іноземців із фальшивими паспортами

24.01.2022 10:10
У "Борисполі" прикордонники виявили двох іноземців із фальшивими паспортами
Фото з мережі Інтернет

У пункті пропуску "Бориспіль" прикордонники затримали громадянина Ірану та громадянку Еквадору з фальшивими документами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ"" у Facebook.

У першому випадку громадянин Ірану під час повторної перевірки намагався запевнити прикордонників, що паспорт громадянина Франції, який він пред'явив, належить йому. Проте, під час проведення ідентифікації особи та вивчення документа прикордонники встановили, що паспорт не належать  пред’явнику. Чоловік пізніше зізнався, що чужий паспорт придбав у невідомої особи в Стамбулі за 5 000 євро. Іноземець прямува рейсом "Стамбул - Київ - Бабен-Баден".

В іншому випадку, зі слів громадянки Еквадору, яка прямувала з дитиною на перевірку прикордонникам надала паспорти громадян Перу. Як встановили охоронці кордону, документи містили ознаки часткової підробки, а саме заміну сторінки з установчими даними. Згодом іноземка зізналася, що підробку придбала у Перу за 2 400 доларів США в невідомої особи. Жінка планувала потім потрапити до Польщі.

Як результат, прикордонники заборонили іноземцям в'їзд на територію України терміном на три роки та відправили зворотним рейсом.

Нагадаємо, що на базі Бориспільського професійно-технічного ліцею провели змагання із метання ножа та сокири.

Читати "Моя Київщина" у Telegram