#

У "Борисполі" прикордонники заблокували виїзд псевдоанглійцю

30.08.2021 16:00
У "Борисполі" прикордонники заблокували виїзд псевдоанглійцю
Фото з мережі Інтернет

У пункті пропуску "Бориспіль" в іноземця виявили фальшивий паспорт громадянина Великобританії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ"" у Facebook.

Громадянина Ірану, який їхав транзитом та використовував для своєї подорожі частково підроблений закордонний паспорт громадянина Великобританії, виявили під час повторної перевірки документів. У закордонному паспорті інспектор прикордонної служби зафіксував заміну сторінки з установчими даними. Чоловік прямував на рейс до Лондона.

Іноземець повідомив, що підробку він придбав у Стамбулі за 2 000 доларів США у невідомої особи. При собі чоловік також мав дійсий закордонний паспорт громадянина Ірану.

Як результат, через правопорушення прикордонники заборонили іноземцю в'їзд на територію України терміном на три роки та притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 202 КУпАП "Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду-виїзду".

Нагадаємо, що 27 серпня Василь Володін разом із заступником голови Держагентства автомобільних доріг України Андрієм Івком та начальником Служби автомобільних доріг області Русланом Ничіком презентували оновлену дорогу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram