#

У "Борисполі" прикордонники затримали іранця з фальшивим паспортом

08.09.2020 14:55
У "Борисполі" прикордонники затримали іранця з фальшивим паспортом
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 8 вересня, у міжнародному аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали іноземця, який намагався відлетіти до Італії з підробленим паспортним документом

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ"" у Facebook.

Зазначимо, що під час повторної перевірки пасажирів рейсу "Київ-Рим" у інспектора прикордонної служби виникли сумніви в достовірності паспорта одного з пасажирів. У ході подальшої перевірки встановили, що у паспорті замінено сторінку з установчими даними.

Надалі прикордонники з'ясували, що іранець, який видавав себе за громадянина Великобританії – насправді мав при собі два пакети документів та два квитки. Чоловік прибув рейсом зі Стамбула та відповідно до наявного квитка, повинен був летіти до Єревану. Проте іноземець почимчикував на рейс до Риму, де пред’явив паспорт громадянина Великобританії. Саме в ньому прикордонники виявили часткову підробку.

За словами порушника, фальшивку він придбав за 14 тисяч фунтів стерлінгів. Враховуючи зазначені обставини, іноземця притягнуто до адміністративної відповідальності та заборонено в'їзд в Україну терміном на три роки.

Нагадаємо, що 7 вересня у пункті пропуску "Бориспіль" виявили перевізника дорогоцінних металів, який прямував із Туреччини.

Читати "Моя Київщина" у Facebook