#

У Борисполі пройшов благодійний забіг "Біжу заради Перемоги" (ВІДЕО)

10.04.2023 09:30
У Борисполі пройшов благодійний забіг "Біжу заради Перемоги" (ВІДЕО)
Фото з місця події

У суботу, 8 квітня, У Борисполі відбулася благодійна акція на підтримку прикордонників Донецького загону

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" на спільноту "Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ" у Facebook.

За ініціативи Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" та БФ "Серця Свободи" провели благодійну акцію на якій вдалось зібрати понад 97 000 гривень на закупку планшетів для прикордонників Донецького загону. Крім того, небайдужі громадяни задонатили ще 13 тис грн напередодні.

У рамках заходу було організовано забіг на дистанціях 400 та 1200 метрів, ярмарку, розмальовку пасок, які вже незабаром потраплять до Бахмуту, а також програми аніматорів - Ведмедик Барні та SHOW KIDS.

До благодійної акції долучилися прикордонники ОКПП "Київ", ветерани-прикордонники міста Бориспіль, працівники Бориспільського районного управління поліції ГУНП в Київській області, патрульна поліція Борисполя, діти з різних шкіл та небайдужі громадяни.

Понад 350 людей взяли участь в забігу "Біжу заради Перемоги", а загалом акцію відвідало понад 500 людей. Це вже не перша акція, яку проводять у Борисполі на підтримку прикордонників Донецького загону, які обороняють місто-фортецю Бахмут.

Нагадаємо, що спортсмени з Броварів взяли участь у Лісовому забігу в Німеччині.


Читати "Моя Київщина" у Telegram