#

У "Борисполі" проходять тренінги для спілкування з людьми з нейровідмінностями

15.01.2022 11:35
У "Борисполі" проходять тренінги для спілкування з людьми з нейровідмінностями
Фото з місця події

142 працівники аеропорту "Бориспіль", які щоденно взаємодіють з пасажирами, проходять серію тренінгів, на яких вчаться особливостям комунікацій із людьми з нейровідмінностями

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу аеропорту "Бориспіль".

Зазначається, що тренінги проводить Анастасія Степула, засновниця DiversityConsultingAgency , експертка з особливостей комунікації з людьми, що мають нейровідмінності. 

У грудні співробітники аеропорту вже пройшли тренінгову програму, яка включала в себе навчання основам безбар’єрності, етиці спілкування з пасажирами з порушеннями слуху та базовим навичкам жестової мови. Курс проводили фахівці  Міжнародний аеропорт "Бориспіль" , Visa та "Безбар'єрність".

Працівниця Оксана Кошелєва прокоментувала навчання:

На сьогоднішньому занятті я дійсно дізналася для себе багато цікавого і нового. Так, під час нашої роботи ми спілкуємось з різними категоріями пасажирів, для нас дуже важливо звертати увагу на цю категорію пасажирів. Ми часто зустрічаємо у своїй роботі таких людей і намагаємось зареєструвати їх на рейс у першу чергу.

Аеропорт послідовно продовжує рухатись до мети: "Аеропорт "Бориспіль" - стандарт без бар’єрів", що впроваджується у межах ініціативи "Без бар’єрів" Першої Леді Олени Зеленської.

Нагадаємо, що до шести років ув’язнення засудили одного з учасників міжнародного злочинного угруповання, якого затримали з наркотиками в аеропорту "Бориспіль".

Читати "Моя Київщина" у Facebook