#

У Борисполі п’яний чоловік на BMW заїхав у припарковані машини (ФОТО)

12.06.2023 18:00
У Борисполі п’яний чоловік на BMW заїхав у припарковані машини (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 11 червня, патрульні Борисполя відсторонили від керування та склали адмінматеріали на чоловіка, який у стані алкогольного сп’яніння наїхав на припарковані авто

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту  "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

На місці автопригоди поліцейські встановили, що керманич авто BMW 318і не обрав безпечну швидкість руху та не врахував дорожню обстановку, внаслідок чого здійснив наїзд на припарковані автомобілі Skoda Octavia та KIA Ceed. Транспортні засоби отримали механічні пошкодження, постраждалих немає.

У 29-річного водія патрульні виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння показав 1.62 проміле алкоголю в крові. Цей результат перевищує допустиму норму більш як у 8 разів.

Правоохоронці скалали на громадянина протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Також у нього тимчасово вилучили у нього посвідчення водія та відсторонили від керування транспортними засобами.

Нагадаємо, що на вулиці Київський Шлях у Борисполі патрульні зупинили нетверезого водія авто Kia Optima за порущення ПДР.




Читати "Моя Київщина" у Facebook