#

У Борисполі п’яний керманич влетів у авто поліцейського (ФОТО)

29.11.2021 13:08
У Борисполі п’яний керманич влетів у авто поліцейського (ФОТО)
Фото з місця подій

Учора, 28 листопада, у Борисполі сталася ДТП за участю патрульного поліцейського

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

28 листопада близько 18-ї години в місті Бориспіль 37-річний киянин, керуючи автомобілем Volkswagen Passat, здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де допустив лобове зіткнення із службовим автомобілем марки Peugeot під керуванням 39-річного офіцера патрульної поліції.

На місці працювала слідчо-оперативна група Бориспільського РУП та керівництво Батальйону патрульної поліції в місті Бориспіль. Унаслідок автопригоди двоє патрульних поліцейських отримали незначні тілесні ушкодження, їх було доставлено до Бориспільської лікарні.

У результаті ДТП водій автомобіля Volkswagen Passat не постраждав. Поліцейські встановили, що водій мав ознаки алкогольного сп’яніння. Указаний транспортний засіб слідчим був вилучений та поміщений на майданчик тимчасового тримання.

На водія автомобіля Volkswagen Passat складено  адміністративний протокол згідно Кодексу України про адміністративні правопорушення за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та за ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки).

Протоколи в подальшому буде направлено до Бориспільського міськрайонного суду для прийняття рішення згідно з чинним законодавством.

Нагадаємо, що патрульні поліцейські Борисполя поділилися коротким звітом про роботу на минулому тижні.


Читати "Моя Київщина" у Facebook