#

У Борисполі п’яний водій Mazda "зніс" 5 припаркованих авто (ВІДЕО)

10.02.2022 14:30
У Борисполі п’яний водій Mazda "зніс" 5 припаркованих авто (ВІДЕО)
Фото з місця подій

Учора, 9 лютого, патрульні склали адміністративні матеріали на водія з ознаками сп’яніння, який здійснив здійснив наїзд на припарковані автомобілі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що близько 22-ї години бориспільські інспектори отримали виклик на вулицю Головатого. Прибувши за вказаною адресою, патрульні встановили, що водій транспортного засобу Mazda здійснив наїзд на припарковані автомобілі Audi, Toyota, Mitsubishi, Hyundai, ВАЗ. Потерпілі відсутні.

Під час спілкування з керманичем Mazda охоронці правопорядку помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння, проте від огляду на стан сп’яніння водій відмовився. Поведінка в нього була зухвала: кричав, висловлювався нецензурною лайкою, на зауваження не реагував.

Правопорушника доставили до відділку поліції, де склали низку адміністративних матеріалів: два протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), протокол за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), протокол за ст. 130 (Керування в стані сп’яніння), протокол за ст. 173 (Хуліганство) та винесено постанову за ст. 126 (Керування транспортним засобом без посвідчення водія) КУпАП. Водія відсторонено від керування транспортним засобом.

Нагадаємо, що 9 лютого бориспільські патрульні виявили та відсторонили від керування двох водіїв у стані наркотичного сп'яніння.

Читати "Моя Київщина" у Telegram