#

У Борисполі п’яний водій влаштував ДТП (ФОТО)

01.01.2021 14:20
У Борисполі п’яний водій влаштував ДТП (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 1 січня, вночі у Борисполі патрульні виявили 2,19 проміле алкоголю в крові у водія, який скоїв ДТП

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

На спецлінію "102" надійшов виклик, що на перехресті вулиць Київський Шлях та Броварської сталася ДТП без постраждалих. Прибувши на місце, інспектори встановили, що водій, керуючи авто ВАЗ не обрав безпечну швидкість, не врахував дорожню обстановку та здійснив наїзд на бордюрний камінь.

Під час оформлення матеріалів події охоронці порядку помітили у 27-річного водія ознаки алкогольного сп’яніння: почервоніння обличчя, нечітка мова, нестійка хода, сильний запах алкоголю. Тож громадянину поліцейські запропонували пройти огляд на стан сп’яніння. Результат – 2,19 проміле алкоголю в крові, це майже в 11 разів перевищує допустиму норму.

На 27-річного правопорушника інспектори склали протоколи: за ч.1 ст. 130 (керування транспортним засобом у нетверезому стані), ст.124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та винесли постанову за ч.1 ст. 126 (відсутність поліса обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів)КУпАП.

Нагадаємо, що 30 грудня об 11:25 експрес потяг до аеропорту "Бориспіль" зійшов із колії.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: