#

У Борисполі п’яний хлопець впав зі скутера та розбив його (ФОТО)

11.06.2020 13:10
У Борисполі п’яний хлопець впав зі скутера та розбив його (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 10 червня, в Борисполі працівникам поліції зателефонували та повідомили, що сталася аварія на вулиці Лугова

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Faсebook.

Прибувши на місце виклики, інспектори побачили 26-річного водія та транспортний засіб Navigator, що лежав на землі. Охоронці порядку з’ясували, що останній їхав на скутері та впав з нього біля паркану. Водій тілесних ушкоджень не отримав, від госпіталізації відмовився.

Спілкуючись з порушником інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин погодився пройти огляд на стан сп'яніння, результат — 2, 48 проміле, що перевищує дозволений рівень більше ніж у 12 разів.

Під час оформлення адміністративних матеріалів поліцейські встановили, що у водія скутера не має посвідчення водія відповідної категорії.

На водія патрульні винесли постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) та протокол за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Порушника відсторонили від керування. Надалі рішення щодо притягнення до відповідальності прийматиме суду.

Також нагадаємо, що 10 червня у місті Боярка на перехресті вулиць Білогородська та Соборна автомобіль Ssang Yong збив жінку.


Читати "Моя Київщина" у Telegram