#

У Борисполі смілива дівчина допомогла затримати грабіжника

05.03.2021 15:15
У Борисполі смілива дівчина допомогла затримати грабіжника
Фото з місця події

Нещодавно Бориспільський міський голова Володимир Борисенко та командир батальйону патрульної поліції Борисполя Артур Шкроб висловили подяку сміливій мешканці міста Анастасії Січкар, яка напередодні допомогла затримати грабіжника

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Виконавчий комітет Бориспільської міської ради" у Facebook.

Висловлюючи слова подяки, міський голова подарував дівчині пам’ятний сувенір, а командир батальйону поліції – вручив букет квітів та  Подяку за хоробрість, активну громадську позицію та допомогу патрульним поліцейським міста.

Анастасія Січкар зізналася, що діяла інтуїтивно і на той момент їй не було страшно.

Того вечора ми з чоловіком та дитиною поверталися з прогулянки. Було вітряно і дитина не спала, тому я сказала чоловіку йти з малечею додому, поки я сходжу в супермаркет. І коли я стояла біля нерегульованого переходу, почула за спиною крик. А коли обернулася – побачила, як чоловік б’є бабусю руками, ногами та відбирає сумку. Поки я добігла, то він цю сумку вже відібрав та почав втікати. І я не роздумуючи побігла за ним, адже не хотіла, щоб злочинець втік, – розповіла дівчина.

Анастасія Січкар – молода мама, а до декретної відпустки працювала вчителем української мови та літератури в Бориспільському навчально-виховному комплексі "Гімназія "Перспектива".

Також нагадаємо, що 3 березня, в аеропорту "Бориспіль" затримали російську фотомодель та акторку, яка декілька разів порушувала українське законодавство.

May be an image of 1 особа, стоїть та у приміщенні

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: