#

У "Борисполі" спіймали іноземця із двома підробленими паспортами

24.12.2021 12:30
У "Борисполі" спіймали іноземця із двома підробленими паспортами
Фото з місця події

У пункті пропуску "Бориспіль" прикордонники затримали іноземця, який мав при собі декілька підроблених документів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ" у Facebook.

В іноземця виявили документ особи без громадянства Бельгії та ID-картку громадянина Бельгії, які йому не належали, а також паспорт громадянина Палестини у якому була замінена сторінка з установчими даними.

Палестинець для того, щоб заплутати охоронців кордону, придбав також два пакети квитків. По першому квитку він мав летіти до Стамбула, проте замість цього пішов на рейс до Амстердама. Виявити чоловіка вдалося під час повторної перевірки пасажирів авіарейсу.

Після затримання палестинець розповів, що документ особи без громадянства та ID-картку Бельгії йому передав брат, а підроблений паспорт громадянина Палестини він придбав за 8 тисяч доларів у невідомої особи.

Прикордонники заборонили іноземцю в'їзд в України терміном на три роки та притягнули до адміністративної відповідальності за ст 202 КУпАП "Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду – виїзду".

Нагадаємо, що в аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали громадянина України, якого розшукували за шахрайство.

Читати "Моя Київщина" у Facebook