#

Для пасажирів у "Борисполі" триває виставка "Не/видиме життя"

10.01.2022 16:40
Для пасажирів у "Борисполі" триває виставка "Не/видиме життя"
Фото з місця події

Нещодавно, 23 грудня, у терміналі D аеропорту "Бориспіль" відкрилася виставка "Не/видиме життя", яку можуть відвідати пасажири, що відлітають міжнародними рейсами

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Міжнародний аеропорт "Бориспіль"  у Facebook, виставка триватиме до 17 січня.

У дописі розповідається, що експозиція виставки дає поштовх до розширення горизонту світосприйняття людей, яким присвячена виставка. Серед яких: ветерани ООС та учасники Євромайдану, самотні літні люди, діти із синдромом Дауна, представники ромської громади та інші. Основна ідея виставки полягає в тому, щоб привернути увагу пасажирів до таких цінностей, як повага, толерантність, відкритість і співпереживання.

Начальник аеровокзального комплексу Андрій Тарасенко зауважує:

Виставка відкрилась 23 грудня і з першого дня користується великою популярністю та отримує схвальні відгуки. В передноворічний період традиційно зростає пасажиропотік на виїзд з України. Тож, в період новорічних та різдвяних свят її потенційно можуть відвідати понад 140 тисяч поціновувачів мистецтва.

На відкритті виставки генеральний директор ДП «Міжнародний аеропорт "Бориспіль" Олексій Дубревський, який зазначив:

Ми дуже раді, що сьогодні завдяки ініціативі першої леді Олени Зеленської та за підтримки Міністерства інфраструктури в аеропорту проходить вагомий соціальний проект – виставка "Не/видиме життя". У нас є можливість продемонструвати унікальні експонати пасажирам з України та всього світу, які відлітають з нашого аеропорту. А це щодня – десятки тисяч пасажирів. Виставка звертає увагу на такі цінності, як доброта, взаємодопомога, толерантність. Наразі аеропорт "Бориспіль" бере участь у масштабному проєкті "Безбар’єрність", основною метою якого є створення безпечного простору та інфраструктури для усіх пасажирів.

Нагадаємо, що за 2021 рік аеропорт "Бориспіль"  обслужив 9 433 000 пасажирів, з них 8 797 800 - пасажири регулярних рейсів, а 635 200 – нерегулярних.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram