#

У Борисполі у водія іномарки виявили небезпечні речовини (ФОТО)

21.05.2020 14:50
У Борисполі у водія іномарки виявили небезпечні речовини (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 21 травня, у Борисполі на вулиці Київський шлях правоохоронці за порушення ПДР зупинили водія автомобіля Hyundai Elantra

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Faсebook, за кермом авто перебував 36-річний мешканець столиці.

Спілкуючись з громадянином, охоронці порядку помітили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. Поліцейські запропонували водієві пройти огляд на стан сп’яніння у медичному закладі у встановленому законом порядку, на що він відмовився.

Окрім того, відповідно до ст. 34 ЗУ "Про Національну поліцію" інспектори провели йому поверхневу перевірку, під час якої виявили фінпакет із порошкоподібною речовиною білого кольору – ймовірно, наркотичною. Зі слів порушника – це амфетамін для власного вживання.

Патрульні склали на чоловіка протокол за ч.1 ст.130 (Керування в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч.5 ст.121 (Порушення правил користування ременями безпеки) КУпАП.

Оскільки водій мав при собі заборонені речовини на місце події викликали слідчо-оперативну групу Бориспільського ВП для подальшого з’ясування обставин.

Нагадаємо, що 21 травня працівники Вишнівського відділення поліції затримали 30-річного жителя Запоріжжя, який мав при собі 34 пакетики метадону.




Читати "Моя Київщина" у Facebook