#

У Борисполі водій порушив ПДР і віддав поліцейським 60 грамів наркотиків

25.01.2021 09:40
У Борисполі водій порушив ПДР і віддав поліцейським 60 грамів наркотиків
Фото з місця події

У місті Бориспіль на вулиці Запорізька патрульні зупинили водія автомобіля Renault Logan, який порушив ПДР

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Борисполя" у Faсebook.

Під час спілкування з водієм поліцейські помітили, що він нервувув. Тому працівники поліції прийняли рішення провести поверхневу перевірку транспортного засобу та особи.

На запитання охоронців порядку чи має керманич заборонені в обігу речі, він відповів, що в кишені куртки має порошкоподібну речовину рожевого кольору вагою 60 грамів, зберігає для власного вжитку, без мети збуту.

Також патрульні помітили у водія ознаки наркотичного сп‘яніння.

Чоловіку було запропоновано проходження огляду на стан наркотичного сп‘яніння у встановленому законом порядку, але 45-річний чоловік відмовився у присутності двох свідків.

Охоронці порядку склали протокол за ч.1 ст.130 (керування транспортними засобами в стані сп‘яніння), а також винесли постанову за ч.5 ст.121 (порушення правил користування ременями безпеки).

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу для проведення відповідних слідчих дій.

Нагадаємо, що до правоохоронців зателефонував житель та повідомив, що в місті Бориспіль автомобіль марки Nissan має дивну траєкторію руху.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: