#

У "Борисполі" урочисто зустріли бронзову призерку Олімпійських ігор Ірину Коляденко (ФОТО)

08.08.2021 16:00
У "Борисполі" урочисто зустріли бронзову призерку Олімпійських ігор Ірину Коляденко (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 7 серпня, бронзову нагороду Олімпійських ігор із Токіо привезла до України спортсменка з Ірпеня Ірина Коляденко

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

Нагадаємо, що у вільній (жіночій) боротьбі в малому фіналі 22-річна спортсменка здолала 32-річну латвійку, давню суперницю Анастасію Григор'єву з рахунком 3:1.

У Міжнародному аеропорту "Бориспіль" на рейс з Дохи за кілька годин до прильоту на спортсменку чекали рідні та друзі, фанати та мас-медіа, долучалися й пасажири, коли дізнавалися, хто саме прилітає.

Вітала олімпійську призерку офіційна спортивна Україна та Київщина. Серед поважних гостей були помічені директор департаменту олімпійського спорту Міністерства молоді та спорту України Нельсон Гайріян; представниця НОК України Вікторія Веселова та голова обласного НОКу Ігор Малинський; очільник Київського обласного Центру олімпійської підготовки Іраклій Ломтадзе; олімпійський призер із вільної боротьби Валерій Андрійцев; представники Збройних сил України, у товариство яких входить борчиня; офіційний Ірпінь з юними представниками, та багато інших.

Начальник Управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації Сергій Тимофєєв зазначив:

Сьогодні мав велику приємність особисто зустріти в міжнародному аеропорту "Бориспіль" борчиню Ірину Коляденко, представницю нашої Київщини олімпійської! Наша зіронька повернулася  з Токіо в статусі призерки Олімпійських ігор-2020 – вона виборола бронзу з золотим відливом! Відзначу, що медаль найпрестижнішого спортивного форуму планети – це чудовий результат для молодої спортсменки, яка стрімко увірвалася в дорослу боротьбу з юніорської.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: