#

У Борисполі відкрилася виставка "Митці – рідному місту"

29.01.2021 20:30
У Борисполі відкрилася виставка "Митці – рідному місту"
Фото з місця події

Учора, 28 січня, в місті Бориспіль в державному історичному музеї відкрилася виставка  "Митці – рідному місту"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Бориспільської міської ради, виставку представляють учасники Творчого клубу "Спілка митців Борисполя".

На відкриття виставки завітали: міський голова Володимир Борисенко, заступник міського голови Людмила Пасенко, начальник управління культури міської ради Наталія Погребна, представники правління Творчого клубу та журналісти.

Почесними гостями на заході була делегація з міста Олевська Житомирської області, яка завітала до міста з метою обміну досвідо, міський голова Сергій Лисицький та його заступник Юрій Данюк. Решта містян мали змогу спостерігати за відкриттям виставки у режимі відеотрансляції, оскільки діють протиепідемічні обмеження.

Як наголосила директор музею Наталія Йова, виставка "Митці – рідному місту" вже стала традиційною у музеї і проходить практично щороку. На ній місцеві художники, народні майстри, майстри хенд-мейду, яких об’єднав Творчий клуб "Спілка митців Борисполя", представляють громаді свої нові доробки. Цьогоріч її учасниками стали 42 митці. Виставка триватиме до 28 лютого.

Нагадаємо, що 29 січня у Борисполі близько 11-ої години зіткнувся легковик з автобусом.

Читати "Моя Київщина" у Facebook