#

У "Борисполі" підозрілому узбеку відмовили в перетині кордону

12.12.2021 14:17
У "Борисполі" підозрілому узбеку відмовили в перетині кордону
Фото з місця подій

У аеропорту "Бориспіль" прикордонники заборонили вїзд на територію України узбецькому "фермеру"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ"" у Facebook.

Зазначимо, що вбрання пасажира рейсу з Ташкенту спонукало прикордонників звернути на нього особливу увагу. На одязі мандрівника були зображення прапора та герба країни-агресора та написи "Russian national team".

Громадянина Узбекистану запросили у службове приміщення для проведення співбесіди.

З’ясувалося, що він не може підтвердити мету своєї поїздки. Пасажир розповів, що планував придбати в Україні трактор для свого сільського господарства. Але під час опитування чоловік взагалі не орієнтувався в запитаннях, які йому ставив інспектор.

При цьому мандрівник не мав з собою грошей не те, що на покупку сільгосптехніки, а й навіть на бронювання готелю, а місткість його багажу значно перевищувала заявлений термін перебування в Україні.

Для забезпечення національної безпеки України у сфері безпеки державного кордону та охорони суверенних прав України прикордонники відмовили чоловікові в перетині кордону, а також заборонили йому в’їзд в Україну на 3 роки.

Нагадаємо, що в листопаді поточного року аеропорт "Бориспіль" обслужив 717 484 осіб, де з них 501 186 - пасажири регулярних рейсів, 216 298 – нерегулярних.

Читати "Моя Київщина" у Telegram