#

У Борисполі винуватець ДТП втік, але згодом зізнався у всьому поліції

06.04.2023 13:20
У Борисполі винуватець ДТП втік, але згодом зізнався у всьому поліції
Фото з місця події

Учора, 5 квітня, патрульні Борисполя скали адмінматеріали на водія, який вчинив ДТП, злякався, втік, але зрештою подзвонив на лінію 102

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

На місці автопригоди поліцейські виявили авто Volkswagen Tiguan. Водій розповів, що керманич авто Volkswagen Polo наїхав на його машину і втік. Екіпажі міста отримали орієнтування на транспортний засіб правопорушника.

Втім через деякий час водій авто Volkswagen Polo сам зателефонував до поліції. Він зізнався, що дійсно вчинив ДТП, але злякався й поїхав з місця автопригоди.

Крім того, у 38-річного керманича інспектори помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду склав 1.40 проміле алкоголю у крові. Чоловік пояснив, що випив коньяк після вчинення ДТП.

Як наслідок, патрульні склали на водія авто Volkswagen Polo протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвели до ДТП), за ст. 122-4 (Залишення водієм місця ДТП, до якої причетний) та за ч. 4 ст. 130 (Вживання водієм алкоголю після вчинення ДТП до проведення медичного огляду) КУпАП. Чоловіка відсторонили від керування транспортними засобами.

Нагадаємо, що у Борисполі 8 квітня відбудеться благодійний забіг "Біжу заради Перемоги" для збору коштів на планшети для прикордонників, які виконують бойові завдання у Бахмуті.


Читати "Моя Київщина" у Facebook