#

У Борисполі водій Daewoo майже вдвічі перевищив дозволенний швидкісний режим

14.02.2022 15:40
У Борисполі водій Daewoo майже вдвічі перевищив дозволенний швидкісний режим
Фото з місця події

У суботу, 12 лютого, у місті Бориспіль на вулиці Київський Шлях патрульні зупинили чоловіка, який їхав із дуже великою швидкістю

Як  повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Facebook, керманич їхав містом зі швидкістю 86 км/год.

У дописі розповідається, що поліцейські під час спілкування з 39-річним водієм виявили у нього явні ознаки наркотичного сп‘яніння та запропонували чоловіку пройти огляд на стан сп‘яніння у медичному закладі.

Однак керманич запропонував охоронцям, щоб уникнути огляду та адмінматеріалів за правопорушення, порядку неправомірну вигоду: пригостити кавою, заправити пальним службове авто та грошові кошти.

Далі інспектори склали на чоловіка протокол за ч. 2 ст. 130 (Керування у стані сп‘яніння вдруге протягом року), винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування особою, яка позбавлена права керування транспортним засобом) КУпАП та відсторонили його від керування. Також патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу для фіксації кримінального правопорушення та встановлення всіх обставин цієї справи.

Нагадаємо, що 11 лютого у Борисполі на Окружній дорозі зіткнулися декілька автомобілів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram