#

У Борисполі водій мопеда кинув свій транспортний засіб у кущі та намагався втекти від правоохоронців (ФОТО)

12.08.2020 18:20
У Борисполі водій мопеда кинув свій транспортний засіб у кущі та намагався втекти від правоохоронців (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 12 серпня, в місті Бориспіль на вулиці Запорізькій працівники поліції побачили мопед без державного номерного знаку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Faсebook.

При появі патрульного авто водій транспортного засобу різко змінив свій напрямок руху. На вимогу інспекторів про зупинку кермувальник не реагував, натомість пришвидшився та небезпечно маневрував. Патрульні рушили слідом.

Через декілька метрів водій кинув у кущі свій транспортний засіб та почав тікати від охоронців порядку. Патрульні швидко наздогнали та затримали чоловіка. Ним виявився 27-річний мешканець Бориспільського району. Під час поверхневої перевірки в останнього, в нагрудній сумці, виявили зіппакет із порошкоподібною речовиною, зовні схожу на наркотичну та в багажному відсіку транспортного засобу виявили ще три зіппакети з подрібненою речовиною зеленого кольору рослинного походження.

Відносно порушника інспектори склали адміністративні матеріали: за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) та постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Нагадаємо, що у селі Загальці Бородянського району 40-річний чоловік, який уже мав проблеми із законом, напав на пенсіонера.


Читати "Моя Київщина" у Facebook