#

У Борисполі водій "під кайфом" тримав у своїй автівці холодну зброю (ФОТО)

29.06.2021 09:00
У Борисполі водій "під кайфом" тримав у своїй автівці холодну зброю (ФОТО)
Фото з місця події

У неділю, 27 червня, у Борисполі патрульні затримали водія з ознаками наркотичного сп'яніння, який керував без посвідчення та мав при собі ніж

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що охоронці порядку зупинили за порушення ПДР 39-річного водія Opel Astra. Спілкуючись із останнім, патрульні виявили у нього ознаки наркотичного сп'яніння. Від проходження огляду в присутності двох свідків горе-водій категорично відмовився.

Під час перевірки документів та звірки номерів агрегатів інспектори з’ясували, що останнній не має права керування транспортним засобом, а панель номера кузова має ознаки підробки.

Окрім того, під час поверхневої перевірки у водія виявили предмет, схожий на холодну зброю – ніж.

Охоронці порядку склали на водія протокол за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП, після чого викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Надалі слідчі встановлюватимуть усі обставини цієї справи.

Нагадаємо, що літак української авіакомпанії SkyUp повернувся до аеропорту "Бориспіль" через нештатну ситуацію на борті.


Читати "Моя Київщина" у Telegram