#

У Борисполі з початку року зафіксовано понад 6 000 порушень ПДР

04.08.2020 14:37
У Борисполі з початку року зафіксовано понад 6 000 порушень ПДР
Фото з мережі Інтернет

З початку року понад 6 000 адміністративних постанов винесли бориспільські патрульні за перевищення водіями встановлених норм швидкості руху

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Борисполя" у Faсebook.

Для зменшення аварійності та контролю за дотриманням швидкості в місцях підвищеної небезпеки працюють патрульні з приладами TruCam. Спостереження ведеться виключно з узбіччя дороги, де припаркований службовий автомобіль з увімкненими проблисковими маячками синього кольору.

Зазначимо, що штраф за перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше, як на 20 км/год та більше, як на 50 км/год — 255 гривень та 510 гривень відповідно.

Водії Вибір – за вами: чи перевищувати та наражати себе й інших на небезпеку, чи все ж таки дотримуватись закону. Поспішайте повільно! Водії, дотримуйтесь дозволеної та безпечної швидкості, слідкуйте за дорожньою обстановкою, аби не стати учасником дорожньо-транспортної пригоди, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що 3 серпня в місті Бориспіль поліцейські затримали двох зловмисників, які побили та обікрали чоловіка. 

Читати "Моя Київщина" у Facebook