#

У Борисполі за три тижні виявили 1361 порушень ПДР

19.06.2020 15:42
У Борисполі за три тижні виявили 1361 порушень ПДР
Фото з мережі Інтернет

З 1 червня стартував комплекс профілактичних заходів із посилення контролю за безпекою дорожнього руху, метою якого є посилення безпеки на дорогах та зниження рівня аварійності 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Борисполя" у Faсebook.

За три тижні відпрацювання патрульні виявили 1361 порушень ПДР вчинених водіями та пішоходами. Найчисельнішими порушеннями, які зафіксували поліцейські стали:

  • 289 — перевищень встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів (ч. 1 та ч. 3 ст. 122 КУпАП);
  • 48 — водіїв транспортних засобів, що керують з ознаками сп’яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції (ст. 130 КУпАП);
  • 21 — порушень правил проїзду пішохідних переходів (ч. 1 ст. 122 КУпАП);
  • 19 — порушення ПДР пішоходами (ст. 127 КУпАП).

Також особливу увагу патрульні приділяють контролю за безпекою дорожнього руху під час перевезення пасажирів. Так, з початку місяця перевірено понад 229 одиниць транспортних засобів що здійснюють перевезення пасажирів та оформлено 64 адміністративних матеріалів.

Нагадаємо, що на Київщині за два тижні відпрацювання патрульні виявили 2613 порушень ПДР вчинених водіями, пішоходами та велосипедистами. 

Читати "Моя Київщина" у Facebook