#

У "Борисполі" затримали грабіжника, який вкрав велосипед у підлітка

22.07.2021 10:40
У "Борисполі" затримали грабіжника, який вкрав велосипед у підлітка
Фото з місця події

Учора, 21 липня, до чергової частини відділення поліції Борисполя надійшла інформація про розшук чоловіка, який пограбував неповнолітнього

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Національної поліції Київської області.

На пошуки злодія був орієнований особовий склад поліції аеропорту. І вже незабаром в терміналі "D" ДПМА "Бориспіль" працівники  відділення поліції виявили розшукуваного чоловіка, який намагався перетнути кордон України.

В подальшому поліцейські спільно з працівниками Державної прикордонної служби України затримали грабіжника та передали його ініціаторам розшуку.

Встановлено, що 30-річний мешканець Вінниці заволодів велосипедом 14-річного юнака, чим завдав збитків на суму 33 тис грн. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Нагадаємо, що Служба безпеки України викрила наркотрафік через міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: