#

У Борисполі затримали громадян із наркотиками (ФОТО)

30.06.2020 13:28
У Борисполі затримали громадян із наркотиками (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що протягом вихідних бориспільські патрульні затримали трьох місцевих мешканців, які мали при собі наркотичні речовини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook.

Зауважимо, що в суботу, 27 червня, близько 22 години вечора правоохоронці викрили 33 річного чоловіка, який намагався вколоти собі невідому речовину.

Наступного дня, 28 червня, поліцейські звернули увагу на 35-річного п’яного чоловіка, який спав на зупинці громадського транспорту. Під час поверхневої перевірки в нього знайшли паперовий згорток з подрібненою рослиноподібною речовиною зеленого кольору.

Окрім цього, учора, 29 червня, на вулиці Сергія Оврашка, близько 4-ї години ранку, правоохоронці зупинили автомобіль ВАЗ-2106, 25-річний водій якого мав при собі поліетиленовий пакетик з амфетаміном для власного вжитку.

Нагадаємо, що міський голова Борисполя повідомив про наміри встановити пам’ятник князю Борису в центрі міста на Європейській площі.



Читати "Моя Київщина" у Telegram