#

У "Борисполі" затримали іноземця, підозрюваного у вбивстві жінки (ФОТО, ВІДЕО)

26.08.2020 15:15
У "Борисполі" затримали іноземця, підозрюваного у вбивстві жінки (ФОТО, ВІДЕО)
Фото підозрюваного

В аеропорту "Бориспіль" правоохоронці затримали іноземця за підозрою у вбивстві жінки на столичному Печерську

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Національної поліції України.

Зазначимо, що чоловіка зупинили у терміналі, коли той мав намір відлетіти в іншу країну.

Подія сталася у будинку на вулиці Академіка Філатова у Печерському районі столиці. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції,  криміналісти та судово-медичний експерт.

Як повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко, правоохоронці поспілкувалися з господарем помешкання, який пояснив, що кілька місяців здає в оренду квартиру іноземцю. Коли він приїхав на адресу, орендар  поскаржився на погане самопочуття та, не дочекавшись приїзду медиків, швидко залишив приміщення. Далі власники почали прибирати квартиру та за диваном виявили мертву жінку. 

Попередньо встановлено, що між 34-річною жінкою та 61-річним іноземцем виник конфлікт, під час якого чоловік руками задушив потерпілу. Для встановлення причини смерті тіло жінки направлено на судово-медичну експертизу.

Слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За процесуальним керівництвом прокуратури міста Києва затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, за який передбачено до 15 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що 25 серпня 50 паломників хасидів, які прилетіли з Ізраїлю, декілька годин тримали в аеропорту "Бориспіль".


Читати "Моя Київщина" у Telegram