#

У Борисполі затримали підозрюваного у зґвалтуванні

30.11.2021 12:33
У Борисполі затримали підозрюваного у зґвалтуванні
Фото з мережі Інтернет

Учора, 29 листопада, у Борисполі патрульні затримали чоловіка, який, імовірно, зґвалтував жінку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що близько 15-ї години бориспільські патрульні отримали виклик на вулицю Авіаторів. Заявник повідомляв, що в одній із квартир він чує крики.

Прибувши за вказаною адресою, інспектори почули за дверима голос жінки, яка кликала на допомогу. На прохання відчинити двері невідомий чоловік, який теж перебував в квартирі, відмовився це зробити.

На місце було викликано ДСНС для аварійного відкривання дверей, оскільки вбачалась можлива загроза життю чи здоровю громадянки. Проте, до їхнього приїзду патрульним вдалося вмовити чоловіка відчинити двері.

Увійшовши до приміщення, патрульні виявили 26-річного чоловіка зі слідами, схожими на подряпини, на обличчі та 21-річну жінку, яка повідомила, що він її зґвалтував.

Патрульні затримали чоловіка, жінці викликали швидку допомогу.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, яка надалі встановлюватиме всі обставини цієї справи. Попередня кваліфікація: ст. 152 (Зґвалтування) та ст. 146 (Незаконне позбавлення волі) ККУ.

Нагадаємо, що Бориспільське районне управління поліції розшукує Сидоровича Дмитра, який зник 27 листопада.

Читати "Моя Київщина" у Facebook