#

У Борисполі затримали торговця важкими наркотиками (ВІДЕО)

19.01.2023 14:00
У Борисполі затримали торговця важкими наркотиками (ВІДЕО)
Фото з місця подій

Днями в місті Бориспіль працівники патрульної поліції зупинили з метою перевірки громадянина, у якого виявили наркотичні засоби

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Згодом правоохоронці Бориспільського управління поліції Київщини на місці події вилучили у 29-річного місцевого мешканця канабіс. Надалі під час проведення невідкладного обшуку за місцем проживання фігуранта поліцейські виявили наркозілля, амфетамін, 46 марок із ЛСД, понад 20 пігулок екстазі та електронні ваги.

Як з'ясували працівники поліції, вказані речовини правопорушник придбав у Telegram-каналі та шляхом закладок збував наркозалежним особам. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом незаконного придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин, слідчі повідомили про підозру зловмиснику [ч. 2 ст. 307 ККУ]. Фігуранту загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що в місті Бориспіль хочуть створити спеціальну інспекцію з паркування, яка має полегшити роботу правоохоронців.


Читати "Моя Київщина" у Telegram