#

У "Борисполі" затримали відомого актора, який незаконно хотів проникнути до України (ВІДЕО)

19.11.2020 16:20
У "Борисполі" затримали відомого актора, який незаконно хотів проникнути до України (ВІДЕО)
Кирило Гребенщиков

У аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали російського актора, який відвідував анексований Крим

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Державна прикордонна служба України" у Faсebook.

Громадянин РФ Кирило Гребенщиков прибув в аеропорт "Бориспіль" рейсом із Мінська. Зі слів російського актора, в Україні він планував долучитися до телевізійних зйомок.

Під час прикордонного оформлення співробітники Державної прикордонної служби України встановили, що росіянин незаконно відвідував тимчасово окуповану територію АР Крим, де брав участь в зйомках. Такими діями він порушив вимоги законодавства України про порядок в’їзду на ТОТ України та виїзду з неї.

У той же час росіянин навідріз відмовлявся визнати відвідування анексованої Росією української території. Проте й пояснити прикордонникам ОКПП "Київ" своє минулорічне перебування, в Криму також не зміг, - засвітив в інстаграмі своє фото з підписом "Крим, до побачення! Було круто."

Як результат, прикордонники відмовили йому у в’їзді та винесли рішення про трирічну заборону на в’їзд в Україну.

Наразі росіянина повернуто зворотним рейсом до Білорусі.

Нагадаємо, що за базою Інтерполу прикордонники "Борисполя" заарештували та передали 555 осіб взаємодіючим вітчизняним, а згодом іноземним правоохоронним органам.


Читати "Моя Київщина" у Telegram