#

У Борисполі затримали водія "під кайфом"

26.06.2023 21:00
У Борисполі затримали водія "під кайфом"
Фото з місця події

Патрульні Борисполя виявили водія, який керував авто з ознаками наркотичного сп’яніння та з, ймовірно, підробленими документами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу патрульної поліції Борисполя.

Транспортний засіб ВАЗ 21011 зупинили на вулиці Шевченка за порушення правил дорожнього руху. У водія помітили ознаки наркотичного сп'яніння, але той відмовився від проходження огляду в медичному закладі.

Також чоловік пред'явив інспекторам посвідчення водія, що мало ознаки підробки: шрифт не відповідав державним нормам та стандартам, згідно з базами даних будь-яка інформація відсутня. 

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин події. Щодо водія поліцейські скали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП. Чоловіка інспектори відсторонили від керування автомобілем, евакуювавши транспортний засіб на арештмайданчик.

Нагадаємо, що 22 червня у Борисполі поліцейські виявили водія, позбавленого права керування та з ознаками наркосп'яніння.

Читати "Моя Київщина" у Telegram