#

У Борисполі затримали водія, який втік із місця ДТП

15.07.2020 19:53
У Борисполі затримали водія, який втік із місця ДТП
Фото з місця події

Сьогодні, 15 липня, поліцейські затримали водія, який спричинив ДТП у місті Бориспіль на вулиці Київський Шлях

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Борисполя" у Faсebook.

Вказана дорожньо-транспортна пригода трапилась 11 липня, близько 17-ї години, на вулиці Київський Шлях.

Водій автомобіля "ВАЗ 21013" рухаючись вулицею не обрав в установлених межах безпечну швидкість руху та не дотримався безпечної дистанції внаслідок чого допустив зіткнення з автомобілем марки "Geely MK Cross". Внаслідок зіткнення автомобіль "Geely MK Cross" отримав механічні пошкодження з матеріальними збитками, однак водій автомобіля "ВАЗ 21013" місце автопригоди залишив.

Завдяки професійним та оперативним діям інспекторів відділення розшуку та опрацювання матеріалів ДТП, водія, котрий вчинив вищевказану автопригоду, вдалося знайти.

А сьогодні на 23-річного водія патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 124 (вчинення ДТП) та ст. 122–4 (залишення місця ДТП) КУпАП.

Звертаємо увагу водіїв, що за залишення місця ДТП згідно зі статтею 122–4 КУпАП передбачається накладення штрафу в розмірі 255 гривень або громадські роботи на строк від 30 до 40 годин, або адміністративний арешт на строк від 10 до 15 діб.

Нагадаємо, що 15 липня до оперативно-диспетчерської служби Бориспільського району надійшло повідомлення про загорання легкового автомобіля у місті Бориспіль на вулиці Нова. 

Читати "Моя Київщина" у Facebook