#

У Борисполі затримали водія з перевищенням норми алкоголю в 9 разів

22.12.2021 17:00
У Борисполі затримали водія з перевищенням норми алкоголю в 9 разів
Фото з місця події

Сьогодні, 22 грудня, патрульні міста Бориспіль склали адмінматеріали та відсторонили від керування нетверезого водія, що вчинив ДТП

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook.

Близько 10-ї години ранку інспектори отримали виклик на ДТП, що трапилось на вулиці Запорізькій у Борисполі. Виявилося, що водій авто Audi не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з авто Honda.

У водія-порушника виявили явні ознаки алкогольного сп‘яніння. Результат огляду на стан сп‘яніння — 1,84 проміле алкоголю у крові, що перевищує допустиму норму в більш ніж 9 разів.

Інспектори склали на керманича Audi протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп‘яніння) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має з собою чи не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії) КУпАП. Також інспектори відсторонили цього водія від керування автомобілем.

Нагадаємо, що 22 грудня у "Борисполі" патрульні відсторонили від керування водія автомобіля у стані наркотичного сп'яніння.

Читати "Моя Київщина" у Facebook