#

У Борисполі завершилися змагання з гирьового спорту серед прикордонників (ФОТО)

15.02.2022 16:40
У Борисполі завершилися змагання з гирьового спорту серед прикордонників (ФОТО)
Фото з місця подій

Сьогодні, 15 лютого, Окремому контрольно-пропускному пункті "Київ", що в Борисполі, пройшли змагання з гирьового спорту

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ"" у Facebook.

Зазначимо, що турнір проходив між прикордонниками управління та відділів прикордонної служби "Бориспіль-1", "Бориспіль-2", "Жуляни", "Київ-пасажирський" та "Гостомель".

Змагання зібрали 15 учасників у різних вагових категоріях. Спортсмени змагалися у класичному ривку гирі та поштовху двох гирь 24 кг.

У командному заліку перше місце вибороли представники управління ОКПП, друге місце посіли прикордонники відділу "Бориспіль-2", "бронзу" забрали військовослужбовці відділу прикордонної служби "Бориспіль-1". Четверте та п'яте місце розділили  прикордонники відділів "Київ-пасажирський" та "Жуляни".

Начальник ОКПП "Київ" полковник Олег Трофіменко висловився:

Хочу привітати всіх переможців та учасників змагань. Хтось отримав нагороди, а хтось ще більший стимул, аби далі боротися та працювати над собою. Дякую Вам за сумлінне виконання службових обов'язків. Україна та її громадяни точно під надійним захистом із такими сильними охоронцями кордону, як Ви.

Нагадаємо, що в аеропорту "Бориспіль" митники знайшли в багажі ірландця золоту соверену 1862 року та срібну монетницю.



Читати "Моя Київщина" у Telegram