#

У Борисполі жінка ледь притомною сіла за кермо (ФОТО)

27.10.2022 14:00
У Борисполі жінка ледь притомною сіла за кермо (ФОТО)
Фото з місця подій

Учора, 26 жовтня, патрульні Борисполя затримали водійку Suzuki, яка сіла п’яною за кермо 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook.

Зазначимо, що під час спілкування з керманичкою поліцейські виявили у неї явні ознаки алкогольного сп‘яніння, а саме запах алкоголю з ротової порожнини, виражене тремтіння пальців рук та порушення мовлення.

Жінка погодилася пройти огляд на стан сп‘яніння. Результат огляду склав 3.33 проміле алкоголю в крові, що перевищує допустиму норму майже в 17 разів. 

Також патрульні встановили, що водійка вже вдруге протягом року порушила це правило ПДР, сівши за кермо у стані сп‘яніння, і вже позбавлена правом керування транспортними засобами.

Тож охоронці порядку склали на керманичку протокол за ч. 2 ст. 130 (Керування у стані сп‘яніння вдруге протягом року) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування особою, яка позбавлена правом керування) КУпАП. Також патрульні відсторонили жінку від керування, а транспортний засіб евакуювали на штрафмайданчик.

Нагадаємо, що 27 жовтня о 8:00 представники правоохоронних органів  розпочали проведення безпекових заходів на території міста Борисполя.


Читати "Моя Київщина" у Facebook