#

У Борисполі знайшли задушеним відомого музиканта (ФОТО)

05.12.2020 11:30
У Борисполі знайшли задушеним відомого музиканта (ФОТО)
Олександр Дерев'янко

Сьогодні стало відомо, що музикант Олександр Дерев’янко, який зник безвісти в Києві ще 22 листопада, був виявлений убитим

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на  "Главком".

Тіло 65-річного аранжувальника знайшли зі слідами від задушення у Борисполі в одному з гаражних кооперативів. Поліція повідомляє, що власник гаража є співучасником вбивства.

Також у поліції вважають, що злочинці напали на чоловіка в його ж власній квартирі та задушили, після чого вивезли тіло і сховали в гаражі в Борисполі.

Підозрюваних у вбивстві вже затримали – ними виявились двоє молодиків, один з яких є власником гаража, в якому і було виявлено тіло музиканта. Цікаво, що цього молодого чоловіка Дерев’янко навчав грі на гітарі.

За офіційною версією, що молодики пішли на вбивство з метою отримати квартиру музиканта. Вони планували її продати, підробивши документи.

Якщо їх провину доведуть, молодиків можуть відправити до в’язниці аж на довічне.

Олександра Дерев’янка востаннє бачили 22 листопада, коли він покинув лікарню і пішов у невідомому напрямку. До медустанови він потрапив у кареті «швидкої» з розбитою губою і підозрою на черепно-мозкову травму.

Телефони Олександра не відповідали протягом тижня. За словами друзів музиканта, в його двері була знайдена записка – нібито написана його рукою – про те, що він поїхав у відрядження. Найімовірніше, записку підробили вбивці, щоб заплутати слідство.

Нагадаємо, що у Білій Церкві на вулиці Мельника, 32 б, в квартирі на першому поверсі вбили чоловіка і виклали його труп у формі хреста.


Читати "Моя Київщина" у Telegram