#

У Борисполі зупинили водія "під кайфом", пасажир мав згорток з наркотиками

31.08.2023 18:00
У Борисполі зупинили водія "під кайфом", пасажир мав згорток з наркотиками
Фото з місця подій

Учора, 30 серпня, у Борисполі патрульні виявили водія, який керував автівкою з ознаками сп’яніння та перевозив пасажира з, ймовірно, наркотичною речовиною

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Правоохоронці зупинили автомобіль Audi A6. Під час спілкування з 25-річним керманичем у нього явні ознаки наркотичного сп‘яніння. Тоді поліцейські запропонували йому пройти огляд на стан сп’яніння у медзакладі, та він категорично відмовився.

До того ж, під час перевірки документів, інспектори виявили, що водій позбавлений права керування транспортними засобами.

Провівши поверхневу перевірку, у сумці в 20-річного пасажира патрульні знайшли згорток з речовиною рослинного походження.

У результаті поліцейські склали на водія протоколи за ч. 3 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння втретє чи більше протягом року) і за ч. 5 ст. 126 (Керування особою, позбавленою права керування транспортним засобом, повторно протягом року) КУпАП та відсторонили від керування автомобілем. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, що у Борисполі патрульні затримали двох чоловіків з наркотиками.

Читати "Моя Київщина" у Telegram