#

У "Борисполі" з’явиться новий гендиректор

12.05.2021 13:45
У "Борисполі" з’явиться новий гендиректор
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що наглядова рада аеропорту "Бориспіль" оголосила конкурсний відбір на посаду генерального директора

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Іnterfax-Україна".

На сайті аеропорту виклали оголошення про пошук нового гендиректора. Так, заявки від потенційних учасників конкурсного відбору приймають з 9:00 до 14:00 у робочі дні з 12 до 25 травня 2021 року включно. Результати оприлюднити планують до 7 липня.

Основними вимогами до кандидатів є: знання української та англійської мов, наявність вищої освіти, креативність, гнучкість, уміння управляти змінами та конфліктними ситуаціями, уміння формулювати бачення компанії тощо.

Окрім цього потенційний гендиректор повинен мати стаж роботи в транспортній або авіаційній галузі на великих/стратегічних підприємствах не менше ніж 10 років, а також стаж роботи на керівних посадах в авіаційній галузі  не менше п’яти років.

Обов'язки керівника аеропорту: сприяння збільшенню конкуренції в авіаційних перевезеннях шляхом залучення нових авіаперевізників, зокрема авіакомпаній-лоукостерів; створення прозорих і рівних умов для всіх перевізників; розвиток підприємства як вузлового аеропорту регіону; впровадження антикризових заходів з метою подолання наслідків, спричинених COVID-19; розвиток інфраструктури підприємства, зокрема успішна реалізація проекту "Реконструкція льотної зони №2", який фінансується ЄІБ та розвиток неавіаційної діяльності ДП, вантажного напряму і поштової доставки.

Відомо, що до кінця жовтня 2020 року гендиректором ДП "Міжнародний аеропорт Бориспіль" був Павло Рябікін, який потім став головою Державної митної служби.

Нагадаємо, що днями в аеропорт "Бориспіль" рейсом з Індії прилетіли дві українки, які мали при собі майже 700 упаковок аюрведичних засобів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook