#

У Бородянці директор комунального підприємства перерахував своєму родичу майже 500 тис грн

22.04.2021 13:48
У Бородянці директор комунального підприємства перерахував своєму родичу майже 500 тис грн
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що у Бородянці директора комунального підприємства притягнули до кримінальної відповідальності за корупційне правопорушення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу прокуратури Київської області.

Було встановлено, що посадовець уклав 25 договорів з підрядною організацією для виконання господарських робіт на загальну суму майже 478 тис грн. За результатами виконаних робіт, комунальне підприємство перерахувало гроші вказаному приватному підприємству.

Проте згодом правоохоронці з’ясували, що посадовець  є близьким родичем власника цього приватного підприємства. Таким чином, керівник комунального підприємства свідомо не вжив заходів та не врегулював суперечність між приватним інтересом та службовим, що вплинуло на об’єктивність прийнятого рішення.

Як наслідок, постановою Бородянського районного суду Київської області фігуранта визнано винним у вчиненні вказаних правопорушень та накладено стягнення у вигляді штрафу, який на даний час  сплачений в повному обсязі.

Нагадаємо, що 10 квітня у селі Галинка Бучанського району 24-річний молодик наніс своєму батьку тяжкі тілесні ушкодження, несумісні з життям.

Читати "Моя Київщина" у Telegram