#

У Бородянці обговорили нагальні питання функціонування громади

06.10.2022 10:00
У Бородянці обговорили нагальні питання функціонування громади
Фото з місця події

Нещодавно в.о. селищного голови Бородянки Георгій Єрко провів робочі наради з керівниками служб, установ, організацій громади, структурних підрозділів Бородянської селищної ради і старост ОТГ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сайт Бородянської селищної ради.

У ході наради обговорили найбільш соціально гострі питання, що потребують вирішення якнайшвидше. Серед них – забезпечення котелень твердим паливом, встановлення вікон у пошкоджених приватних оселях, контроль за використанням громадянами отриманих будматеріалів, тощо.

Начальник відділу освіти Тетяна Кравчук повідомила у громаді відновив роботу дитсадка ”Казка” – натепер його відвідують 60 дітей. В.о. керуючої справами Юлія Титенко порушила на засіданні серйозну проблему з придбанням будівельних матеріалів. Оскільки на них великий попит, то тендерні закупівлі зриваються вже втретє. Однак до кінця жовтня всі ремонтні роботи в оселях мають завершитися.

Керівники відділів, секторів та служб БСР і старости надалі прозвітували щодо своєї роботи протягом минулого тижня та плану на теперішній, зокрема, в частині участі в роботі комісій селищної ради та її виконкому.

Нагадаємо, що вчителька математики із Бородяки Світлана Попова проводить онлайн-заняття з учнями просто неба, бо її хату танками зруйнували рашисти.

Читати "Моя Київщина" у Facebook