#

У Бородянці подружжя з кримінальним минулим знову пішло на злочин

21.05.2020 17:30
У Бородянці подружжя з кримінальним минулим знову пішло на злочин
Фото з мережі Інтернет

Працівники поліції затримали чоловіка та жінку, які нещодавно здійснили серію крадіжок в селищі Бородянка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Бородянка Поліція" у Faсebook.

До поліції Бородянки протягом останнього тижня надійшли численні повідомлення від громадян про крадіжки з квартир, гаражних приміщень та одного з будівельного магазину в селищі Бородянка.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів оперативники Бородянського відділення поліції викрили подружжя, яке спеціалізувалось на вчинені крадіжок майна громадян шляхом проникнень до приміщень.

Правопорушниками виявились чоловік 30 років та 31-річна жінка. Обоє являються місцевими жителями та в минулому вже неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності.

Наразі підозрюваних затримано у порядку ст.208 КПК України.Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За фактами крадіжок слідчим відділенням Бородянського відділення поліції відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України.

Проводяться заходи по перевірці вказаних громадян до вчинення аналогічних злочинів, які були скоєні на території Бородянського району.

Нагадаємо, що 11 березня у Бородянці працівники патрульної поліції затримали п'яного керманича, який пропонував їм хабар.

Читати "Моя Київщина" у Facebook