#

У Бородянці розшукують двох 12-річних дітей

04.06.2021 17:00
У Бородянці розшукують двох 12-річних дітей
Фото з мережі Інтернет

Учора, 3 червня, в селищі Бородянка Бучанського району зникло двоє дітей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Розшук дітей ГУНП в Київській області за сприяння ПрАТ Київстар" у Faсebook.

У дописі говориться, що Надія Вишинська та Артем Лавриненко близько 17:30 залишили територію домоволодіння, що за адресою: вул. Селекційна, 5, смт Бородянка, Бородянської ТГ та наразі місце їх знаходження не відоме.

Прикмети Вишинської Надії: на вигляд 12-13 років, зріст 150-155 см., тілобудова худорлява, темне волосся, коротка стрижка, обличчя овальне, очі зелені.

Одягнена: футболка зеленого кольору із зображенням тигра на грудях, джинсові шорти світлого кольору з мереживними вставками білого кольору, джинсова куртка, світло-рожеві кросівки.

Прикмети Лавриненка Артема: на вигляд 12-13 років, зріст 160-165 см., тіло будова худорлява, темне волосся, коротка стрижка, обличчя овальне, тонкі вуста, клаповухий.

Одягнений: футболка синя, чорні штани з карманами по боках, чорні макасини. При собі мав сумку на поясі (бананку) зеленого кольору.

У повідомленні просять, що при отриманні будь-якої інформації шодо можливого місця знаходження дітей телефонувати за номером спецлінії поліції "102".

Нагадаємо, що 24 травня у селищі Бородянка пожежники завітали до дошкільного навчального закладу "Казка".


Читати "Моя Київщина" у Telegram