#

У Бородянці відкрили інформаційний хаб: які послуги він надає (ФОТО)

29.02.2024 21:10
У Бородянці відкрили інформаційний хаб: які послуги він надає (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 28 лютого, відбулося відкриття інформаційного хабу на базі Бородянської центральної бібліотеки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Ірини Захарченко.

Цей проєкт став можливим завдяки наданому гранту у межах ініціативи МОМ "Людський вимір: інклюзивні дані для стабільності та розвитку", який отримав фінансову підтримку Уряду Канади через Посольство Канади в Україні.

Інформаційний хаб – це нова ініціатива, яка дозволяє мешканцям Бородянської громади мати доступ до комп'ютерів та Інтернету, освітніх програм і тренінгів, культурних та соціальних заходів, а також отримувати інформацію та консультації з питань, пов'язаних з відновленням та розвитком громади.

В.о Бородянського селищного голови Ірина Захарченко зазначила:

Бородянка взяла участь у грантовій програмі проєкту МОМ та увійшла до 16 громад Київщини, котрі отримали грант для створення інформаційного хабу на базі бібліотеки. Під час заходу було презентовано шлях від ідеї до реалізації проєкту, поділились досвідом проходження тренінгів зі збору та аналізу даних, заплановану подальшу діяльність хабу, вручено вітання працівникам бібліотеки, а поетеса та засновниця Бородянського театру "Зарево" Поліна Лучко прочитала для присутніх власні вірші. Дякуємо МОМ за надану можливість розвивати нашу громаду

Нагадаємо, що ірпінські волонтери з допомогою нідерландських партнерів De Leeuw Kyiv продовжують підтримувати мешканців Бородянки.


Читати "Моя Київщина" у Telegram