#

У Бородянці відновлено роботу відділення поліції, де раніше був штаб окупантів (ФОТО)

10.05.2022 19:00
У Бородянці відновлено роботу відділення поліції, де раніше був штаб окупантів (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 10 травня, у селищі Бородянка Нацполіція відновила роботу відділення поліції

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку МВС Київщини у Facebook.

Голова Нацполіції Ігор Клименко розказав, що сьогодні у Бородянці відкривається оновлене відділення поліції. Під час окупації у приміщенні, де відсьогодні працюватимуть поліцейські, розташовувався штаб російських військових. Клименко зазначив:

Особовий склад Бородянського відділення поліції обслуговує 40 населених пунктів, а це – майже 50 тисяч громадян. Наша з вами перша задача – забезпечити безпеку людей, їхній спокій. І мова не про відкриття відділу поліції, йдеться про те, що державні органи влади працюють у повному обсязі. Сьогодні правоохоронні органи, у першу чергу поліція, приступає до повноцінної роботи.

Голова Нацполіції підкреслив, що всі співробітники  Бородянського відділення поліції весь час окупації залишалися разом із громадянами у підвалах та бомбосховищах.  Також він додав, що у найближчий час на місці зруйнованого підрозділу планують відбудувати новий повноцінний підрозділ поліції.

Нагадаємо, що під час робочого візиту в Україну Генеральна секретарка Ради Європи Марія Пейчинович Бурич відвідала Бородянку та Ірпінь.



Читати "Моя Київщина" у Facebook